.

Used to dream of outer space but now they're laughing at our face,

Publicerad 2016-01-30 23:33:09 i Allmänt,


Började denna dagen med att fodra sen springa ner till mina egna hästar och mocka och fixa Hö till dom. 
Gav dom lite extra pussar. 
Sen vidare till jobb! 
Var lite orolig innan jag flyttade till Kungsbacka att jag skulle inse att detta verkligen inte är något jag vill hålla på med men alltså helt ärligt så är det tvärtom! För varje dag jag jobbar så inser jag mer och mer att detta verkligen är något jag vill hålla på med! Hur trött man än är så jobbar man på och man kopplar bort allt annat, fokuset ligger verkligen på hästarna från morgon till kväll. 

Blev klar i stallet vid 6 så då gick jag ner till mina hästar och red sparrisen! Hon var jättefin, det tar sig verkligen! 

Sen tillbaka och mocka och kvällsfodra, 22.00 ungefär var jag helt klar i stallet och kunde andas ut, nu ska jag dejta kudden. Imorgon blir det lite extra jobb, hade tänkt ta sovmorgon och plugga men helt ärligt så jobbar jag hellre, vem väljer att sitta framför en biologiuppgift när man kan vara med hästarna hela dagen?

Ska även se om jag kanske hinner putsa all min utrustning extra noggrant imorgon, alltså brukar alltid pusta efter varje ridpass, men nu de senaste har jag blivit totalt KASS på det! Ajjabajja

I'm out. 

Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela