.

Happyyy

Publicerad 2014-01-31 17:32:23 i Allmänt,

Shit. Fredag mina vänner! 
Så himla himla Skoltrött just nu, okej nej det är inte skolan så, inte läxor och sånt men det är alla dessa personer som fylla i skolan? Gråa lärare som ser allt på ett sätt, nytänk tack!! 
Snälla säg nu inte att vi helt plötsligt skulle få gå om nian eller något. För trust me, det har hänt. Fick ju gå i tvåan två gånger..haha och det var inte för att jag inte gjorde vad jag skulle utan det var ju något krångel med hela det här skolsystemet. Men i alla fall. 
Ska bli så himla himla himla skönt att gå ur nian, liksom vem kommer man vara med efter? Jag tror jag kan räkna dom på en hand, inget ont om folket där meen folk blir så trångsynta och ser inte hur man kan förändras utan jag är fortfarande exakt likadan som jag var i låg och mellan, jo men tjena. 
7:an var kaos och jag mådde bajs.
8:an var så jävla grymt.
Första terminen i 9:an rockade, helt ny Felicia. 
Den här terminen vill jag spy på. Känns som att man är tillbaka på ruta ett, saker prioriteras fel av vissa lärare. Oj jag bröt en nagel: du får hjälp direkt, får värsta utredningen typ. Oh jag är mobbad: jaja vi tar de någon annan gång.
Bortbortbort.

Nej nu ska jag vara glad och le extra stort när jag fyller fredagen med roliga människor på bergs årsmöte! Inga priser att ta med hem idag eftersom jag inte ens åkte på km men hallå man får ju välja sina tävlingar med omsorg! Något jag har lärt mig på storhäst! 


Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela