.

And lately I've been losing at love

Publicerad 2015-07-31 21:57:13 i Allmänt,


Hela veckan har verkligen vänts uppochner, inget har egentligen gått som jag hade tänkt. Planerat hela veckan, sen lika snabbt fått planera om allt igen. 
Kaos.

Igår åkte vi och besiktiga Den stora vita, sen åkte hon till Gränna till sin nya familj. Tänker inte sitta och säga att jag grät sååå mycket, för det gjorde jag inte. Kanske för att jag inte gillar att gråta, kanske för att jag bara har intalat mig att det är så här det måste bli. Klart det känns i hjärtat, utan henne hade jag aldrig vart där jag är idag. Hon har lärt mig så mycket och kan inte tacka henne nog för det. 

Efter det åkte jag hem och åt för att sen ut igen, den flygande islandshästen hade ett jättesvullet öga..såg framför mig hur vi skulle va tvugna att ta bort ögat. Hon klarade sig bra. Räserponnyn gick dressyrträning, hon gör verkligen så häääääär stora framsteg för varje dag som går. Känns så skönt att känna att den där kapaciteten man såg i den där oklippta hästen finns där. 

Idag har hovis vart här för räserponnyn hade magiskt trollat bort en sko..igen...
Sen efter det red jag henne och sen red jag den flygande Islandshästen, båda gick klockrent. 

Imorgon ska jag på ännu en provridning..jag ska leta tills det stt jag hittar rätt. Även om det för tillfället känns omöjligt. Det är som att den stora vita tog med sig det lilla hopp man hade kvar..

så nu finns det hoppet någonstans i Gränna och äter polkagrisar

Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela