.

Breathe in, this feeling

Publicerad 2015-04-30 23:26:43 i Allmänt,


Idag får hästarna många guldstjärnor, för första gången åkte dom två stora ihop idag, var inga problem! Dom stod så snällt och man funderade nästan på om man hade glömt dom hemma? 

Träningen idag var behövlig! Sheraline hoppade riktigt fint, fick massor att träna på. Måste bli lugnare i min ridning, inte stressa mot hindrena, tänka på vägen och sen träna på övergångar. 

Sen red helena sally, tror det är nyttigt för hästarna att få upp en annan ryttare på ryggen då och då för att det inte ska bli exakt samma mönster hela hela tiden. Och jag är väldigt noggrann med vilka som får rida mina hästar, så att helena rider Sally ibland är sååå bra! 
Även henne fick jag lite tips med hur jag ska träna henne! 

Sen åkte vi hemåt och stannade till vid Coop extra, som vanligt. Väl hemma fixade jag hästarna, sheraline fick på sig bogskydd och regntäcke, för hon va inte jättesvettig. Sally svampades av, blev stretchad och sen fick hon lite massage och fick gå in i boxen med ett mysigt stalltäcke! 
Sen fixade jag Jupiter inför imorgon, tvättade svansen och fläta den och knoppade, blev helt konstiga knoppar men jaja. Sen kom mamma hem med kinamat så hamnade jag i soffan i världens matkoma! 

Imorgon blir det en LC på Jupiter i Lidköping, alltså inget speciellt. 
Nu måste jag verkligen sova, nattinatti

Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela