.

1a advent med en touch av hybris eller något

Publicerad 2015-11-29 22:21:25 i Allmänt,

Meeen tjenareee! 
Hur mår ni i julyran? Har fått sån julfeeling nu på kvällen, matilda har köpt glögg och saffransbullar och tänt julbelysningen, tagit ner herr kräfta så nu är det verkligen julfeeling! Det enda som inte är med numera är den där stressen som man får att man måste köpa massa julklappar och det där, iår är det inget med det! Kanske bara någon liten julklapp till några fina männsikor men annars får det vara. Är ju aldrig inne i stan längre utan håller mig i stallet så att jag ska hinna med julshopping är lika sannolikt som att elefanter skulle kunna flyga.
 
Har jobbat hela helgen och trivs verkligen som fisken i vattnet. Att jobba är verkligen det bästa som finns. Få saker som jag gillar så mycket. Sen kan det vara för att jag får mysa med Atlas då, få hästar jag fastnar för men Atlas har verkligen borrat sig in och tagit över mitt hjärta, haha okej inte riktigt men ja ni fattar. Den lilla hästen är så sjukt cool. 
 
Lite dåligt samvete för mina hästar har hamnat i skymundan i helgen men får ge dom extra kärlek nu i veckan. Gurkan åker ju med till Skövde på torsdag till måndag och Sheraline har jag planerat att ha kvar på skolan, ska bara hitta en snäll själ som vill klappa lite på henne och ge henne lite mat haha då är hon nog nöjd. 
Tyvärr har Sheraline blivit lite bortprioerad det senaste men nu under vintern ska vi jobba upp mycket styrka på henne, ska uttnyttja alla ridhus jag kan för att träna serier och annat stärkande. Börja med att få henne lite mer avslappnad så hon mer börjar jobba med ryggen. 
 
Gurkan ska få en micro vila, tror inte han mår bra av för mycket vila utan ska få en vinter med mycket uteritter och fortsätta hållas igång och få honom att sänka sig några snäpp till i nacken. Ska även försöka komma till min underbara tränare hemma och se om jag kan få tillbaka min ridning jag hade i skåne, kände i fredags när jag hoppa att jag hade tappat det lite. Vill även försöka hålla oss på denna nivån nu under vintern så vi slipper gå ner några snäpp när vi startar tävlingssäsongen igen, vill kunna ut och hoppa 110 direkt. 
 
Känns som att detta mellanåret har vart nyttigt. Aldrig vart så trött på hästarna innan och verkligen velat kasta in handduken flera flera gånger. Sen kom Gurkan som en räddande ängel. Aldrig haft ett år med så lite tävlingar men så bra resultat. Innan har jag åkt på tävling varje helg för haft alla hästar ute på tävling men iår hade jag först Jupiter och han vann ju nästan allt i sin väg, sen tävlade jag inget mellan maj och augusti sen kom Gurkan, vi har startat 9 klasser med 7 placeringar. Ni förstår nog varför jag älskar denna hästen. Guldpojken.
 
 
och pris för världens rörigaste inlägg? Ja de går nog till mig. tack<333
 

Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela