.

För vi lever alla med känslan att falla

Publicerad 2015-05-31 15:28:41 i Allmänt,





Heej! Hade en riktigt rolig dag igår, sov hur länge som helst, vet inte riktigt vad som hände där haha. Sen vid 4 var det bröllop! Min otroligt fina syssling o hennes kille gifte sig, han visste ingenting om det förens bara kort inpå bröllopet och när han kom in såg man hur otroligt glad han va! Det bevisar ju bara ytterligare hur allt kan förändras, från att ha gått upp på morgonen och trott att han skulle till Göteborg, till att sen tro att han skulle ut o äta på någon lyxig resturang till att gifta sig! 

Kom hem runt 1 och var så pigg så kollade på ett avsnitt av grey's anatomy innan jag somnade! 

Sen var det upp idag, sov lite för länge. Och blev chockad över att klockan va halv 11 när jag vakna, brukar alltid vakna vid typ 8 senast! Fick lite bråttom för vi skulle rida iväg vid 11, men mamma va snäll o hjälpte mig att fixa sheraline så det var bara för mig att fixa mig själv o hoppa upp! 
Hann rida typ 5 meter från gården tills sheraline blev helt Bananas o jag kände att nä nu hoppar jag av, blåste storm och hon vila igår så kände inte för att utmana ödet mer än nödvändigt. Sen snurra vi typ hela vägen bort till en granne, Linn skulle dit på träning så tänkte att jag kan ju likagärna va med jag med, är ju så nära och sheraline behöver ju träna på att komma bort med nya hästar, nya saker att kolla på osv! 
Hon skötte sig riktigt bra, alltså om man jämför med henne ;) haha hon blir lite som en gunghäst, kan inte riktigt bli arg på henne utan låter henne hållas lite. Det är ju inget för att va dum utan hon gör de av ren glädje! 

Nu ska vi till mormor o äta smörgåstårta sen blir det att åka hem o rida Sally! 

Om

Min profilbild

Felicia Kvist

Jag är en 17 årig tjej som bor i väring som ligger utanför Skövde. I den här bloggen kommer ni få följa med i min vardag med hästar, bilar och fotande! Mejl: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela